Edifici KM0

Un edifici que brilla entre Andorra i Escaldes

 • Data: 2022
  Constructora: Pujal
  DF: Arquitecte Ciro Orobitg
;

Sobre el Projecte

MS Grup ha realitzat varies tasques en la façana, estructura, impermeabilitzacions, aïllaments tèrmics i paviments de resines.

Façana:

 • Patis interiors: instal·lació de façana envolvent per millorar l’eficiència tèrmica de l’edifici amb un sistema SATE de la casa BAUMIT amb placa EPS grafit de 6 cm de gruix adherit amb morters tipus Baumit Star Contact i acabats amb morters acrílics de la mateixa casa tipus Granopor Top.
 • Principal: Instal·lació d’envolvent tèrmica per la façana principal adherit amb morters de la casa Baumit amb morters Star Contact i acabat amb Granopor Top R2 com a primera capa d’aplicació. Segona aplicació amb morter Granopor Fine per a realització de canvis planimètrics per generar diferències amb la reflexió de llum al suport. I acabat amb una instal·lació de resina metalitzada de la casa BAUMIT tipus metallic combinant tons per donar una estètica càlida i sòlida.

  Impermeabilitzacions:

  • Impermeabilització de cobertes i terrasses amb làmina de PVC de la casa BMI tipus MONARPLAN FM 1,5MM de la casa BMI-ICOPAL.
   edifici-km0-orobitg-msgrup (3)

   Paviments:

   • Estesa i aplicació de formigó HA45 de 5 cm de gruix pul·lit amb màquines tipus helicòpter per millorar la planimetria del suport i la seva durabilitat en el temps.

   En què et podem ajudar?

   Vols demanar visita pel Showroom? Vols informació sobre algún producte? Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu tant aviat com puguem.

   Política de Privacitat i Avís Legal

   Segueix-nos a LinkedIn

   Av. d'Enclar, 27, AD500 Andorra la Vella, Andorra

   +376 721 300

   msgrup@msgrup.ad