Política de Privacitat

Responsable de les dades personals: MS GRUP, SA, amb número de registre tributari A708819E amb domicili a Av. D’Enclar, 27, AD500, Andorra la Vella, en endavant EL GESTOR DEL LLOC WEB, i el correu electrònic de contacte és msgrup@msgrup.ad
Dades sol·licitades al lloc web i finalitat de l’tractament.

• Nom, cognoms i correu electrònic en els formularis de contacte: per realitzar qualsevol contacte directe amb EL GESTOR DEL LLOC WEB, ja sigui per plantejar dubtes, comentaris, suggeriments, sol·licitar un servei o producte, o qualsevol altra informació. No subministrar les dades personals mínimes necessàries impossibilitarà a EL GESTOR DEL LLOC WEB de respondre a la petició.

• Nom i correu electrònic: per poder realitzar comentaris al blog de la pàgina web.

• Nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, número d’identificació fiscal: se sol·licitarà aquesta informació a l’hora del pagament del servei, això als caps de processar tot el relacionat amb el client.

• Nom, telèfon i correu electrònic per a newsletter: amb el degut consentiment exprés i voluntari del titular de les dades, se sol·licitarà al lloc web la informació mínima necessària per enviar un butlletí comercial automatitzat, on s’informarà sobre publicitat, promocions i altra informació dels serveis i / o productes oferts per EL GESTOR DEL LLOC WEB

• Correu electrònic: se sol·licitarà el correu electrònic per poder accedir a l’àrea de client, d’acord a les dades subministrades a l’hora de crear el compte.

Si l’usuari té menys de 16 anys, haurà de tenir l’autorització dels seus pares o tutors legals per lliurar les seves dades personals. EL GESTOR DEL LLOC WEB no té manera de comprovar efectivament l’edat dels usuaris, pel que queda eximit de qualsevol responsabilitat, si l’usuari no compleix el que aquí indicat.

EL GESTOR DEL LLOC WEB en tot moment vetllarà perquè l’ús que se li dóna a la pàgina web, als continguts, i a el tractament de les dades personals de l’usuari, es realitzin de la forma més correcta. Per això, l’usuari sempre podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat, oblit o oposició, tot això en fidel compliment de les directrius de les lleis que regeixen la matèria, escrivint a msgrup@msgrup.ad.
En cap moment EL GESTOR DEL LLOC WEB compartirà amb tercers les dades que posseeix. En cas de fer-ho per a complir amb els serveis contractats per algun participant, enviar la newsletter, complir amb exigències legals o per a l’administració de la pàgina web, es proporcionaran els deguts acords de confidencialitat entre les parts.
Els enllaços a tercers que es puguin trobar al lloc web posseeixen polítiques de privacitat alienes a EL GESTOR DEL LLOC WEB. L’accés a aquests llocs ha de ser responsabilitat de l’usuari, sent la seva responsabilitat conèixer-les i la seva decisió acceptar-les o no.

FORMULARIS

El lloc web disposa de 2 tipus de formularis:

De contacte: l’usuari, client o participant podrà trobar formularis que facilitaran la comunicació amb EL GESTOR DEL LLOC WEB, per plantejar dubtes, comentaris, sol·licitar un pressupost, reservar algun dels serveis oferts en el lloc web o exigir algun dret que tingui. No subministrar les dades personals mínimes necessàries impossibilitarà a EL GESTOR DEL LLOC WEB respondre a la petició. Aquest tractament es considerarà legítim per ser part d’una diligència pre-contractual. El servidor de la pàgina web i de l’correu electrònic d’EL GESTOR DEL LLOC WEB seran els encarregats de el tractament.

Per gestionar la sol·licitud per el servei: es sol·licitarà als usuaris, clients o participants les seves dades perquè EL GESTOR DEL LLOC WEB pugui processar els serveis sol·licitats pel client. Tractament legítim de dades personals per la relació contractual que existeix amb el client o participant. Les dades seran guardades al servidor de la pàgina web.

DURADA DEL TRACTAMENT
En el cas de les dades personals subministrades per facturació i compra de productes o serveis, s’han de guardar pel temps legalment aplicable per la plataforma que realitzi la facturació.
En el cas de les dades personals subministrades per a butlletins comercials electrònics i comentaris al bloc, serà pel temps que el titular de les dades vulgui continuar en la llista de subscripció, de manera que podrà donar-se de baixa en el moment que així ho desitgi , de forma automàtica com s’indica en cada butlletí, o escrivint a l’correu electrònic.